Dag 6

Vandaag richting Moab via “Indianenland” (Monument Valley). We verliezen een uur omdat we in een andere tijdzone komen. Daarom zijn we direct na het ontbijt vertrokken.

Eerste park dat we tegen kwamen was dus Monument Valley. Prachtige gebergten, alsof je door een filmdecor rijdt. Iedereen heeft dit wel eens op tv gezien denk ik.



Daarna via Mexican Hat naar Gooseneck State Park gereden. Op deze plaats maakt de San Juanrivier enkele spectaculaire bochten. 


Even ter geruststelling van de opa’s en oma’s: dit lijkt enger dan het is, achter de rand ligt een paar meter lager nog een plateau. 

We wilden ook graag de Kachina Bridge (grootste natuurlijke brug) zien, maar we hadden een afslag gemist. Toch besloten om te doen en die ca. 50 km extra te rijden. Het komt hier ook niet op een paar kilometer aan. Je mag natuurlijk niets missen….

Hierdoor kwamen we vrij laat aan in Moab. Snel naar het hotel om in te checken en dan gauw door naar Arches (natuurlijke bogen) om de zonsondergang te bekijken. Helaas stonden we aan de verkeerde kant om dichtbij te komen. Morgen dan maar een nieuwe poging.


6 reacties op ‘Dag 6

Plaats een reactie