Dag 10

Dag 10 begint weer goed. Lekker geslapen en heerlijk ontbijt buiten, 29 graden met een windje en een prachtig uitzicht.

Straks nog het park in voor een andere wandeling en daarna op weg naar Vegas. We zitten in dit hotel op ca. 250 meter van het park af, dus zijn we er zo.

Foto met hotel op de achtergrond

In het park nog een korte, maar steile wandeling gemaakt genaamd “Weeping Rock”.

Het is trouwens verbazingwekkend hoeveel Nederlanders je ook hier weer tegenkomt net als in de andere parken waar we geweest zijn. Blijkbaar zijn we een reislustig volkje.

Om 12.45 uur vertrekken we uit Zion op weg naar Las Vegas. Eerst nog even afkoelen…..😅

Richting Las Vegas rijden we door de woestijn. De temperatuurmeter geeft 111 graden Fahrenheit aan ca. 44 graden. We willen ook naar Fire of State park, daar is het 116 graden Fahrenheit. Dus niet verstandig om een wandeling doen. We besluiten om snel een foto van Elephant Rock te maken en dan weer door te rijden richting Hooverdam. Dit is een indrukwekkend staaltje bouwkunst.

In Las Vegas ingecheckt in resort. Mooi park dicht bij de strip. In dit appartement zou je gemakkelijk kunnen wonen, zo groot met alles erop en eraan. Volledig uitgeruste keuken met grote Amerikaanse koelkast, wasmachine en droger. Kan ik Joke ook even weer aan het werk zetten…..haha.

Omdat we nog niet veel gezien hebben vandaag besluiten we de dag af te sluiten middels een rondje met de auto over de strip waar alle bekende grote hotels zitten. Je weet niet waar je moet kijken, zoveel is er te zien. Het is alleen een beetje druk, dus in de file over de strip. Later maar een nieuwe poging wagen. Nog wel snel even een foto gemaakt van het bekende bord. We komen weer laat op het resort. Direct maar op bedje.


Plaats een reactie