Dag 16

Heerlijk geslapen in een heerlijk bed in een fijn hotel met alles erop en eraan. Hoe groot kan het contrast zijn met gisteren?

Na het ontbijt op naar San Francisco!

De weg er naar toe gaat soepeltjes en je kunt prima doorrijden, misschien omdat het zondag is. We zijn vrij snel in San Francisco. Gauw even wat warmere kleren aan want het is behoorlijk fris, ongeveer 18 graden en half bewolkt. Voor ons is dat natuurlijk niet warm, we zijn de afgelopen 2 weken immers temperaturen boven de 30 graden gewend. Eerst het financiële district bekeken, waar de wolkenkrabbers staan. Flinke Jonnies…

Daarna met de auto langs de Pieren en Fishermans Wharf. Dit ziet er gezellig uit, moeten we later maar eens even rustig bekijken. Eerst naar de Golden Bridge voor de fotoreportage.

Daarna via de Painted Ladies naar ons hotel.

De familie Arling heeft zelfs een fotograaf gevonden die uit allerlei poses de mooiste foto’s maakt.

’s Avonds zijn we nog naar Fishermens Wharf geweest. Volendam in het Amerikaans, zeg maar. Daarnaast hebben ze hier ook zeeleeuwen. Grappig om te zien hoe ze over elkaar heen liggen en rollen.



2 reacties op ‘Dag 16

  1. De brug die je fotografeerde, een film is er van gemaakt, “the bridge” veel mensen om diverse redenen “jumpen”, luguber hoor!
    Mooi foto’s familie, idd wat een fotograaf hebben jullie, lenig hoor!!!!
    Nou geniet nog maar 1 week, t’is zo weer veurbie en din bin je weer op Troapel, dat is saai, haha!
    Joep en family!

    Like

    1. Die film ken ik niet Joep. Maar op de brug is wel een bord met telefoonnummer en een telefoon aanwezig voor mensen die dit van plan zijn. Een soort van laatste waarschuwing/kans. Ik weet dat he snel voorbij is, maar wil er nog niet aan denken.

      Like

Plaats een reactie