Dag 20

Bewolkt en 19 graden als we richting Santa Barbara rijden. Zijn we daarvoor naar Californië gekomen? Dit hadden we ook wel in Nederland kunnen krijgen. Hopelijk klaart het nog wat op vandaag want de wereld, en vooral deze omgeving langs de kust, ziet er dan heel wat anders uit. Het rijdt trouwens heerlijk op de  Amerikaanse  wegen. Lekker breed en rustig. Alleen in de steden is het druk. Op de snelwegen mag je links en rechts inhalen. Dit gaat prima trouwens, zouden ze bij ons ook moeten invoeren.

In Santa Barbara komt de zon er door. We doen even een rondje over de pier, de oudste houten pier van de westkust van de VS, Stearns Wharf.


De volgende stop is Ventura, daar maar even lunchen op het strand. Het leven kan zo mooi zijn, als je het maar wilt zien.


Vervolgens richting Malibu, waar veel beroemdheden hun (vakantie-)huis hebben. Het valt een beetje tegen want gedeeltes van het strand zijn afgebakend zodat je niet dichtbij kunt komen. We hebben dus geen sterren kunnen spotten.


Onderweg zien we nog wel een paar mooie uitzichtpunten.


Rond 17.00 uur komen zijn we bij Santa Monica. Dat is een kilometer of 5 bij ons hotel vandaan. Echter duurt het laatste stukje meer dan een half uur in verband met de drukte en vele stoplichten. Ingecheckt bij ons hotel in Marina del Rey. Modern ruime kamer en het ligt op loopafstand van Venice Beach waar we nog wat hebben gegeten.

We waren net op tijd voor de zonsondergang.


Een reactie op “Dag 20

  1. Volgens mij heb je niet goed gekeken Jonny . Ik zag twee sterren op het strand !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Geniet van ieder moment , het is zo weer voorbij . Groetjes Klaas en Mannie.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie