Dag 11

Vandaag geen “must do” dingen. Straks even naar de strip om wat hotels te bekijken. We moeten wel rustig aan doen want momenteel, 9.15 lokale tijd, is het al 35 graden.

Auto geparkeerd bij een groot hotel aan de strip en onze hoteltocht kan beginnen. We beginnen bij Bally’s.

Elk groot hotel heeft zijn eigen thema en het zijn in de meeste gevallen casino’s met daarin winkelcentra met veel luxe winkels waar je toevallig ook nog kunt slapen. De een is nog mooier dan de ander, maar het draait in dit geval maar om 1 ding: gokken en zoveel mogelijk geld achterlaten. We konden het niet laten om een gokje te wagen.

Dit moest maar gebeuren in het Bellagio. Dit hotel is bekend van de fonteinen en is een van de meest luxe van “de Strip”. De winst was enorm, we kunnen zo een weekje bijboeken…..

Nadat we de winst💰 geïncasseerd hadden gingen we door naar Caesers Palace, waar alles het thema Romeinen heeft.

Vervolgens naar the Mirage, met zijn grote aquarium. Daarna het Venetian, de naam zegt het al het thema daar is Venetië.

Daarna hadden we het voorlopig wel even gezien. De hotels zijn zo mega groot, dat je het bijna niet kan voorstellen. Je verdwaalt er gemakkelijk en je moet kilometers lopen. Dus maar terug naar het hotel om even te zwemmen. Het is al weer laat, helaas.


Een reactie op “Dag 11

Plaats een reactie