Dag 23

Helaas zit het er zo weer op ……. Aan de andere kant is het ook wel weer fijn om naar huis te gaan. Het is mooi geweest. We hebben ontzettend veel gezien en de reis van onze dromen gemaakt. Ons reisschema was aardig vol en we hebben de nodige kilometers (mijlen) gemaakt. Er waren wat dagen bij dat de rit erg lang duurde, maar dat kwam ook omdat we regelmatig stopten op de mooie locaties. We hadden het, zoals we er nu tegen aan kijken, niet anders willen doen. Je moet echter niet opzien tegen de lange autoritten.

Op de vraag wat nu het mooiste was is lastig antwoord te geven. De verscheidenheid van de natuur is prachtig en heeft grote indruk gemaakt op ons allemaal.

We kijken er ook wel weer naar uit om naar huis te gaan, lekker in ons eigen bed. Joey en Laura ieder hun eigen kamer. Benieuwd hoe het met Jessy is, die vast weer verwend is door onze lieve buren Jetske en Lambertus. Hoe mooi de trap geworden is, geschilderd door onze huisschilder Klaas. Benieuwd hoe het met beide moeders is……

Nog even in het vliegtuig…..

Alleen duurt het inchecken wel erg lang. Dit komt omdat we met zo’n grote groep zijn. Ja hoor! Elke dag duizenden mensen vervoeren en dan is een groepje van 9 mensen een grote groep?

Uiteindelijk wordt iedereen ingecheckt om 7.45 uur en kunnen we naar de vertrekhal. Om 9.15 (18.15 uur nl tijd) zullen we vertrekken.



Inmiddels (22.45 uur nl tijd) aangekomen in Detroit. Daar moeten we een uurtje wachten. Onderweg nog leuke foto’s gemaakt van ondermeer de Grand Canyon.


Lunchtijd in Detroit.

Modern vliegveld.


3 reacties op ‘Dag 23

  1. Mooie Blog. Zo hebben we een beetje met jullie mee kunnen reizen door Amerika. Erg leuke vakantie gehad zo te zien. Goed om te lezen dat jullie het erg naar jullie zin hebben gehad. Welcome 🔙 in Holland.

    Gr. Lukies.

    Like

Plaats een reactie