Dag 22

Na het ontbijt wil Joey graag even naar Best Buy, een of ander Amerikaanse Mediamarkt. Hij krijgt max. een half uurtje van onze laatste volledige dag in Amerika. Is hij ook weer gelukkig!

We verlaten Hollywood en Beverly Hills………..


om daarna via Rodeo Drive waar de sterren hun outfit kopen ……….


en Griffith Park, vergelijkbaar met Central Park in New York, zo groot, naar downtown Los Angeles te gaan.



Dichtbij is het StaplesCenter. StaplesCenter is vergelijkbaar met de Amsterdam Arena en ligt midden in de stad. Er is een groot muziekgebouw, softbalstadion, ijshockeystadion etc. Vandaag zijn er basketbal demonstraties op het plein.




Na ingecheckt te hebben bij ons laatste hotel, gaan we nog even naar de beach. Helaas wordt het bewolkt als we ons net goed en wel geïnstalleerd hebben.


We houden het nog een uurtje vol en houden het dan voor gezien. Nog wat eten en dan naar ons laatste overnachtingshotel hier in Amerika.


3 reacties op ‘Dag 22

  1. indrukwekkend allemaal . Joke ,Jonny , Joey , Laura en fam. Arling we wensen jullie allemaal een hele goeie reis naar huis. Tot maandag . Klaas en Mannie.

    Like

  2. Wat een geweldige en indrukwekkende vakantie was dit voor jullie, en ook een beetje voor de thuisblijvers, heerlijk meegenieten met het lezen en foto’s kijken. Wij hebben in ieder geval wel een bekende gespot, Natascha Froger liep in St. Tropez😉.

    We wensen jullie een hele goede en voorspoedige terug vlucht xxx

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie