Dag 3

Vanmorgen om 6.00 uur is iedereen weer wakker. Komt mooi uit, kunnen we op tijd gaan rijden. We hebben geen ontbijt dus gaan we onderweg maar even een ontbijtje regelen. Gisteravond sprak ik nog een man in de lift, hij had de dag ervoor 2500 dollar gewonnen. In het grote hotel zit namelijk een casino. Hij ging in ieder geval vanavond een poging doen om dit weer kwijt te raken. Tja, menigeen heeft een eigenaardige manier om van zijn geld af te komen. Nee, wij zijn geen gokkers…..

Om 8 uur vertrokken richting de Grand Canyon via de route 66. Prachtige route op kilometers lange kaarsrechte wegen waar je af en toe een dorpje tegenkomt waar de tijd ongeveer 50 jaar heeft stil gestaan. Je waant je zo in een film van Cars…

Hoe dichter we bij de Canyon kwamen hoe donkerder de lucht werd. Het zal toch niet he? Maar ja hoor, eerst een paar druppels en later een echte regenbui.

Bij de canyon was het nagenoeg droog. De auto werd aan de kant van de weg geparkeerd om een glimp van de Canyon op te vangen. Een stukje door het bos en ja hoor, daar is de Canyon. De whoooo en de aaah’s zijn overal te horen. Indrukwekkend! Wat een afgrond. Snel even een paar foto’s gemaakt en toen weer naar de auto want er kwam toch een bui aan.


Na het eten nog even naar de Rim geweest. Het werd echter sneller donker dan verwacht. Om 20.00 uur was het donker. Daarna maar vroeg op bed, de jetlag is nog niet helemaal uitgewerkt.


Een reactie op “Dag 3

  1. Hallo familie, ben eindelijk,dankzij Rina jullie ah volgen.
    Wat leuk om dit zo allemaal mee te lezen, ik ben ook een digibeet hoor!
    Mooie foto’s hoor, USA een land van onbegrensde mogelijkheden, Trump is watching you, haha die Donald!
    Veel plezier nog, en ik blijf jullie volgen,Joep

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie