Dag 19

Een keer geslapen zonder airco, weer eens wat anders. ’t Is hier niet warm, zo’n 11 graden, om 9.30 uur. We wachten even met vertrek want voor 10.00 uur hoef je in deze omgeving niet aan sightseeing te doen. Het is dan mistig en dat vinden we jammer, aangezien de Gabrillo highway, de weg naar beneden, als een van de mooiste wegen bekend staat met prachtige vergezichten. Eerst nog even naar een bankje in Monterey waar een scène uit de film “Forrest Gump” is opgenomen.


Dat wachten had helaas niet heel veel zin, want door de vele bosbranden in dit gebied was het helaas wat mistig op de route en konden we de echt mooie plaatjes wel vergeten.




De brandweer had het er maar druk mee. Een vrij groot gebied staat in brand.


Af en toe komen we op plekjes waar nauwelijks rook en bewolking is.


In de buurt van Morro Bay is de rook zo’n beetje weggetrokken en wordt het wat helderder.

Bij Point Piedras liggen de zeeolifanten lekker te zonnen.



In Pismo Beach gaan we wat eten en nog een outletcenter bekijken, dat niet zo heel veel voorstelt. Uiteindelijk belanden we in Solvang. Een Deens dorpje dat ons overnachtingsplek voor vannacht zal zijn.


2 reacties op ‘Dag 19

  1. Kan onze buurman snelle Henk wel sturen voor de brandweer maar hij is ook op vakantie.
    Tjaa Twickies ik zit naar de dagen te kijken, het zit er zo weer op, trouwens spreken jullie nog wel goed Nederlands, jullie English zal wel aardig bijgespijkerd zijn, greetz Joep uut Troapel!

    Like

Plaats een reactie